Producător: OEM
Cod produs: IB0027
Disponibilitate: 2-3 Days
289Lei
Another block
  • Email

    email.example@gmail.com

  • Phone

    Mon - Fri: 8:00 - 17:00

Contact form

Instalatia cluster de la Hoff este prevazuta cu 1512 LED-uri albe cu lumina calda si functioneaza pe baza de curent electric (220-240V / 50 Hz). Cablul instalatiei are lungimea de 11 metri, iar cablul de alimentare are lungimea de 5 metri.


Lumina este unul dintre factorii cei mai importanti atunci cand vine vorba de crearea unui ambient placut. Prin pozitionarea strategica a decoratiunilor luminoase si ornamentelor puteti crea o atmosfera placuta si armonioasa in perioada sarbatorilor de iarna


Instalatia are un rol deosebit de important pentru iluminarea locuintei sau a bradului, intrucat realizeaza un mediu ambiental primitor si calduros. Astfel, culoarea LED-urilor si numarul total de surse de iluminat sunt caracteristici care influenteaza aspectul final al acesteia.


Controlerul cu 8 functii va permite selectarea programului de iluminat dorit, iar gradul de protectie, de IP44, protejeaza impotriva corpurilor solide si a apei pulverizate, instalatia putand fi utilizata atat la interior, cat si la exterior.

Instalatii
Lungime cablu instalatie (m) 11
Lungime cablu alimentare (m) 5
Frecventa 50
Putere (W) 0.064
Voltaj (V) 220
Nr. programe 8
Tip lumina / bec LED
Nr. Beculete 1512
Tip alimentare La retea
Baterii necesare
Baterii incluse
Utilizat pentru Interior
Tip produs Instalatie
Tip instalatie Sir
Culoare lumina Alb cald

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie