Producător: OEM
Cod produs: IB0033
Disponibilitate: 2-3 Days
132Lei
Another block
  • Email

    email.example@gmail.com

  • Phone

    Mon - Fri: 8:00 - 17:00

Contact form

Instalatia Hoff este prevazuta cu 400 LED-uri cu lumina albastra si functioneaza pe baza de curent electric (220-240V / 50 Hz). Cablul instalatiei are lungimea de 39.9 metri, iar cablul de alimentare are lungimea de 10 metri.


Lumina este unul dintre factorii cei mai importanti atunci cand vine vorba de crearea unui ambient placut. Prin pozitionarea strategica a decoratiunilor luminoase si ornamentelor puteti crea o atmosfera placuta si armonioasa in perioada sarbatorilor de iarna


Instalatia are un rol deosebit de important pentru iluminarea locuintei sau a bradului, intrucat realizeaza un mediu ambiental primitor si calduros. Astfel, culoarea LED-urilor si numarul total de surse de iluminat sunt caracteristici care influenteaza aspectul final al acesteia.


Controlerul cu 8 functii va permite selectarea programului de iluminat dorit. Gradul de protectie de IP44, protejeaza impotriva corpurilor solide si a apei pulverizate, instalatia putand fi utilizata atat la interior, cat si la exterior.

Instalatii
Lungime cablu instalatie (m) 39.9
Lungime cablu alimentare (m) 10
Frecventa 50
Putere (W) 0.06
Voltaj (V) 220
Nr. programe 8
Tip lumina / bec LED
Nr. Beculete 400
Tip alimentare La retea
Baterii necesare
Baterii incluse
Utilizat pentru Interior
Tip produs Instalatie
Tip instalatie Sir
Culoare lumina Albastru

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie