Producător: OEM
Cod produs: IB0005
Disponibilitate: 2-3 Days
54Lei
Another block
  • Email

    email.example@gmail.com

  • Phone

    Mon - Fri: 8:00 - 17:00

Contact form

Instalatia Hoff este prevazuta cu 60 LED-uri multicolore si functioneaza cu 3 baterii AA (se achizitioneaza separat). Cablul instalatiei are lungimea de 5.9 metri, iar cablul de alimentare are lungimea de 0.5 metri. Acesta este de culoare verde, iar distanta dintre LED-uri este de 10 cm.


Puteti crea o atmosfera placuta, primitoare si calda in perioada sarbatorilor de iarna prin pozitionarea strategica a decoratiunilor luminoase si ornamentelor. Instalatia are un rol deosebit de important pentru iluminarea locuintei, intrucat realizeaza un mediu ambiental primitor si calduros. Astfel, culoarea LED-urilor si numarul total de surse de iluminat sunt caracteristici care influenteaza aspectul final al acesteia.


Instalatia are puterea de 0.135W, gradul de protectie IP44 (asigura protectie impotriva corpurilor solide si a apei pulverizate, putand fi folosita la exteriorul locuintei) si temporizator automat: 6 ore pornit, 18 ore oprit. Controlerul cu 8 functii va permite selectarea programului de iluminat dorit.

Instalatii
Lungime cablu instalatie (m) 5.9
Lungime cablu alimentare (m) 0.5
Frecventa
Putere (W) 0.135
Voltaj (V)
Nr. programe 8
Tip lumina / bec LED
Nr. Beculete 60
Tip alimentare Baterie
Baterii necesare 3 baterii AA
Baterii incluse Nu
Utilizat pentru Interior
Tip produs Instalatie
Tip instalatie Sir
Culoare lumina Multicolor

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie