Producător: OEM
Cod produs: IB0090
Disponibilitate: 2-3 Days
66Lei
Another block
  • Email

    email.example@gmail.com

  • Phone

    Mon - Fri: 8:00 - 17:00

Contact form

Instalatia Hoff este prevazuta cu 60 LED-uri rosii si functioneaza pe baza de curent electric (230V / 50Hz). Cablul instalatiei are lungimea de 5.9 metri, iar cablul de alimentare verde are lungimea de 3 metri.


Se stie ca lumina poate influenta starea de spirit, poate si din acest motiv, cea mai apreciata perioada a sezonului rece o constituie perioada dintre Craciun si Anul Nou. Puteti crea atmosfera placuta, primitoare si calda in perioada sarbatorilor de iarna prin pozitionarea strategica a decoratiunilor luminoase si ornamentelor. Instalatia are un rol deosebit de important pentru iluminarea locuintei, intrucat realizeaza un mediu ambiental primitor si calduros. Astfel, culoarea LED-urilor si numarul total de surse de iluminat sunt caracteristici care influenteaza aspectul final al acesteia.


Instalatia are puterea de 1.4W, gradul de protectie IP44 si transformator de 31V. Distanta dintre LED-uri este de 10 cm, iar controlerul cu 8 functii va permite selectarea programului de iluminat dorit.

Instalatii
Lungime cablu instalatie (m) 5.9
Lungime cablu alimentare (m) 3
Frecventa 50
Putere (W) 1.4
Voltaj (V) 220
Nr. programe 8
Tip lumina / bec LED
Nr. Beculete 60
Tip alimentare La retea
Baterii necesare
Baterii incluse
Utilizat pentru Interior
Tip produs Instalatie
Tip instalatie Sir
Culoare lumina Rosu

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie